توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
نویسندگان

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ: 1 تکه (250 گرم)
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): 1 عدد
  • کره (ذوب شده): 4 ق س
  • آرد ذرت: 1.5 ق س
  • سیر (رنده شده): 4 عدد
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • هل سبز (پودرشده): یک دوم ق چ
  • میخک (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • پودر دارچین: 1 ق چ
  • پودر بادام: 50 گرم
  • ادویه گرام ماسالا: به میزان لازم
  • ماست: 1 ق چ
  • خامه: 5 ق س
  • زعفران دم کرده: 1.5 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
شاهی کورما 

روش پخت

1. سینه مرغ را به 4 برش طولی تقسیم کرده و آن را میان نایلونی بگذارید و با استیک کوب روی آن بکوبید تا نازک شود؛ ولی دقت کنید که له نشود.

2. تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید.

3. گرام ماسالا، نمک و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.

4. سینه مرغ را از ابتدا درون تخم مرغ بزنید، سپس در مخلوط آرد بغلتانید. بعد داخل تابه ای حاوی مقداری روغن مایع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

5. پیاز را با کره و مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.

6. هل سبز، میخک، دارچین، نمک و فلفل را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد پودر بادام (یا بادام هندی) را به آن افزوده و هم بزنید.

7. ماست را به همراه زعفران به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد خامه را به مقداری از مواد اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه مواد افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.
 
8. بعد آن را روی سینه مرغ سرخ شده بریزید و همراه با پلو سرو کنید.