توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
نویسندگان


مواد لازم

  • کره نصف پیمانه (۸۰ گرم)

    پودر قند سه چهارم پیمانه (۱۰۰گرم)

    وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری

    تخم مرغ یک عدد

    زعفران(ساییده و حل شده در آب) نصف قاشق سوپ خوری

    آرد ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)

    بکینگ پودر یک قاشق چایی خوری

    مارمالاد

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوهمراحل تهیه :

  1. کره را با پودر قند و وانیل در در ظرفی ریخته با همزن برقی هم زده تا لطیف شود.
  2. تخم مرغ رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه.
  3. حالا زعفران حل شده در آب رو اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم.
  4. آرد و بکینگ پودر رو ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم میزنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمون نچسبه.
  5. از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به صورت گرد فرم بدید. بالای اون رو با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب توی سینی فر بچینید.
  6. شیرینی ها در حین پخت پف میکنن پس اون ها رو خیلی نزدیک بهم نذارید.
  7. سینی فر رو به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدید. پس از پخت اون ها رو خارج کرده چند دقیقه بذارید به همون حالت بمونه بعد اون ها رو روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک بشه.
  8. پس از خنک شدن میتونید اون ها رو با مارمالاد های مختلف تزیین کنید.