توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
نویسندگان

اولین گروه در این مطالعه به مدت یک ماه روزانه سه قرص مکمل روغن ماهی مصرف کردند، گروه دوم به مدت یک ماه روزانه سه کپسول روغن زیتون(حدودا دوسوم قاشق چایخوری) مصرف کرده و گروه سوم نیز هیچ مکملی مصرف نکردند. سپس تمام شرکت‌کنندگان چند ساعت هم هوای فیلترشده و هم هوای آلوده را تنفس نمودند. در پایان محققان نشانگرهای مربوط به سلامت قلب را بررسی کردند مانند فشارخون و عملکرد سرخرگ‌ها.

آنها کشف کردند که روغن زیتون، نسبت به روغن ماهی محبوب و معروف، واکنش بدن به تنفس هوای آلوده را بهبود بخشید. روغن زیتون نه فقط به اندازه چشمگیری توانایی رگ‌های خونی در واکنش به فشارناشی از آلودگی هوا را افزایش داد بلکه میزان پروتئین موجود در خون به‌نام tPA را که حلال لخته است هم بیشتر کرد. به گفته وین کاسیو، متخصص و سرپرست EPA’s Environmental Public Health Division و مدیر تحقیقات،” لخته‌های خون دلیل بسیاری از حملات قلبی یا سکته‌های مغزی هستند، بنابراین افزایش tPA ریسک این دو را در فرد کاهش می‌دهد”.

پژوهشگران عقیده دارند اسید اولئیک، عاملی در روغن زیتون که گفته می‌شود خواص ضدالتهابی دارد، می‌تواند در این ویژگی روغن زیتون نقش داشته باشد. پس این هم دلیلی دیگر برای افزودن چند قاشق چایخوری روغن زیتون بکر و لذید به سالادتان!